Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

FACTSHEETOnze unieke locatie onder het terras van één van de meest bekende, oude, mooie en meest prestigieuze hotels van Nederland is op maandag tot en met woensdag exclusief af te huren.

Uiteraard staan op uw evenement onze crazy top entertainers volledig tot uw beschikking. Zij zullen spelen wat u wenst. Eventueel aangevuld door andere artiesten of deejays. Alle denkbare faciliteiten staan voor uw bedrijfsevenement, huwelijk, personeelsfeest tot uw beschikking.

Onze chef-kok en zijn brigade maken voor u een eenvoudig of juist uiterst luxe buffet, een uitgebreid diner of een 12 gangen walking-diner . Ook is het mogelijk om voor hapjes te kiezen of bijvoorbeeld "The Market Square". U kunt dan bijvoorbeeld kiezen uit allerlei thematische buffetten die in de locatie worden opgesteld. Zoals; De Hollandse Haringkar, Sushi Bar, Texas Grill, etc.

Klik hier om de factsheet te bekijken.

Op het gebied van audio en video faciliteiten is Crazy Pianos waarschijnlijk de meest innovatieve zaak in Nederland. De artiesten vinden het een genot om in onze zaak op te treden. Ze maken dan met plezier gebruik van onze huis installatie. Deze is ontworpen door één van de beste audio designers in de wereld, Jeroen ten Brinke. Jeroen doet ook het geluid voor grote producties als; Beauty and the Beast (Disney), Jesus Christ Superstar (vd Ende), Jay Leno (CBS)en David Letterman. Ons video circuit bestaat uit een aantal op afstand bedienbare camera's en een vijftal video en LCD schermen. Elk denkbaar materiaal kan probleemloos weergegeven worden.

Voor de veiligheid is aan alles gedacht van vluchtplannen, van bedrijfhulpverleners tot alle goedkeuring van brandweer en politie voor een aantal van 1.000 mensen. Crazy Pianos is zelfs voorzien van een defillbrator voor de meest extreme noodgevallen. Onze gediplomeerde beveiligers en gastheren nemen de veiligheid van de gasten in de zaak voor hun rekening.

Invulformulier informatie bedrijfsfeest

Wij maken graag een offerte op maat voor u. Vult u het onderstaande formulier in. Zodra u op de verzend-knop drukt, wordt het formulier naar onze sales afdeling gestuurd. U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord. In het kopje opmerkingen, kunt u speciale wensen en/of bijzonderheden aangeven.

Bedrijfsfeest formulier

Bedrijfsnaam: *
Voornaam: *
Achternaam: *
Straatnaam: *
Huisnummer: *
Postcode: *
Plaats: *
Telefoonnummer bedrijf: *
Telefoonnummer contactpersoon: *
E-mailadres contactpersoon: *
Datum / tijd: *
Verwachte aankomsttijd: *
Verwachte vertrektijd: *
Aantal personen: *
Crazy pianos exclusief afhuren: *
Maak hier de keuze voor de invulling van dit evenement:
Budget:
Opmerkingen:
 
* verplicht veld
Je kunt het formulier nog niet verzenden,
niet alle verplichte velden zijn (juist) ingevuld