logo
Reserveren Tickets
en

CRAZY COCKTAIL WORKSHOP

Wil jij op je volgende feest indruk maken met jouw geweldige bar skills, geleerd door de beste bartender van Crazy Pianos? Boek dan nu een Crazy Cocktail Workshop.

De workshop geeft jong en oud de gelegenheid om een kijkje te nemen achter de Crazy bar en heerlijke cocktails te maken. Een cocktail workshop is een fantastisch begin van de avond voor personeelsfeestjes, verjaardagen, familie en/of vrienden-uitjes.

Het is een anderhalf uur durende cocktail workshop, waar onze gasten tijdens een introductie van onze ervaren bartender leren om te gaan met de bar attributen en het bereiden van heerlijke cocktails. Hierbij krijg je ook de gelegenheid om achter de bar te staan van Crazy Pianos en persoonlijk te ervaren hoe het is om een echte bartender te zijn. Buiten het mixen van de cocktails, leren de gasten ook de cocktails mooi te decoreren en als extraatje leer je enkele indrukwekkende bartender trucs.
Natuurlijk krijgen de gasten aanwijzingen en tips om zo de creativiteit te stimuleren.

Iedere gast kan zijn of haar zelf bereide cocktails naar eigen wensen en ideeën garneren, proeven en drinken natuurlijk!

De Crazy Cocktailworkshop kan worden geserveerd van donderdag t/m zondag.
Uiteraard is het mogelijk om na de workshop te genieten van een heerlijk diner of borrel.

Te reserveren voor groepen van ten minste 6 personen, beperkte beschikbaarheid.
De cocktail workshop bedraagt €35,- per persoon.

Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een reservering via +31 (0)70 322 7525 of via reserveringen@crazypianos.com
Of laat uw gegevens achter op onze website via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Reserveren