logo
Reserveren Tickets
en

CRAZY VIP ARRANGEMENT

Breng de avond naar een next level en geniet in alle luxe van het Crazy VIP Arrangement!

Hierbij zullen wij u geheel in Crazy Style ontvangen, met uiteraard de beste plekken die uitkijken op de pianisten! Geen zin om te wachten aan de bar? Bij een VIP-Arrangement is dat ook niet nodig, een Crazy Staff Member voorziet u en uw gezelschap van de gekozen bottle service!

Het Crazy VIP Arrangement kan worden gereserveerd vanaf 23.00 uur op vrijdag- en zaterdagavonden en op alle overige dagen dat wij geopend zijn vanaf 22:00 uur!
Bij een VIP Arrangement werken wij met een minimale besteding, dit is voor maximaal 8 personen. Wilt u met minder personen komen? Dat is uiteraard geen probleem, echter blijft de minimale besteding wel gelijk. Indien u met meer personen wilt komen, kan dit natuurlijk ook! Bij iedere extra persoon wordt de minimale besteding aangepast.

Als een echte VIP naar Crazy Pianos? Laat uw gegevens achter op onze website via onderstaand formulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u nog vragen of wenst u toch nog meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)70 322 7525 of reserveringen@crazypianos.com.

Reserveren