logo
Reserveren Tickets
en

Faq

Waar moeten we rekening mee houden bij een bezoek aan Crazy Pianos?

Om misverstanden te voorkomen kun je het beste onze huisregels doorlezen.

Op welke dagen is er entertainment?

Op de dagen dat Crazy Pianos geopend is zorgen onze artiesten voor live-entertainment. Het is mogelijk om voor iedereen verzoeknummers aan de artiesten door te geven.

Hoe kunnen we het beste een tafel reserveren?

U kunt snel en makkelijk online een tafel reserveren. Mocht u er niet uitkomen, of u heeft een vraag kunt u ons telefonisch, tijdens kantooruren bereiken.

Moet ik ook reserveren als ik alleen een drankje wil komen doen?

Een tafel reserveren tijdens het diner voor een drankje is niet mogelijk. U kunt wel van tevoren een kaartje kopen voor de feestavond.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

U kunt uw reservering kosteloos annuleren tot 72 uur van tevoren. Mocht u de reservering moeten annuleren korter dan 72 uur dan kunt de reservering verplaatsen naar een ander datum.
Indien Crazy Pianos genoodzaakt is om de reservering te annuleren, zullen wij de volledige aanbetaling terugstorten.

Moet er entree betaald worden bij Crazy Pianos?

Wij vragen €12,50 entree per persoon aan gasten die niet bij ons dineren vanwege het live-entertainment. Bij de entreeprijs zit één item voor de garderobe inbegrepen.

Kunnen er vooraf kaarten gekocht worden voor de avond na het diner?

Het is mogelijk om via de “tickets” button vooraf kaarten te bestellen voor de feestavond.

Wat zijn de maatregelen rondom covid-19?

Bij Crazy Pianos houden wij de richtlijnen van het kabinet aan, zodat iedereen gezond en wel uit eten kan. De richtlijnen staan aangegeven in de restaurants, er staan desinfectiezuilen bij de entrees en ook zijn er looproutes uitgestippeld, zodat iedereen voldoende afstand kan houden. Wanneer u bij ons restaurant aankomt, zullen we u vragen of u geen gezondheidsklachten hebt, als dat zo is kunnen we u aan tafel bedienen.

Is Crazy Pianos rolstoel toegankelijk?

Het restaurant is rolstoelvriendelijk, dus wees welkom! Echter is het wel belangrijk om te weten dat er geen mindervalide toilet aanwezig is.

Goed om te weten!

  • Online reserveringen kunnen tot 17.00 uur op de dag zelf worden gemaakt. Wanneer u last minute besluit om te komen kunt u ons altijd telefonisch bereiken op 070 322 75 25.
  • Tot 23.00 uur is Crazy Pianos een restaurant. Na 23.00 uur zijn wij een uitgaansgelegenheid.
  • Een eventueel opgegeven voorkeur, voor bijvoorbeeld een bepaalde tafel is altijd onder voorbehoud.
  • Heeft u een allergie of dieet? Geef dit door aan een van de bedieningsmedewerkers bij uw bezoek aan Crazy Pianos. Zij zullen u helpen met uw keuze en overleggen met de chef wat er mogelijk is.