logo
Reserveren Tickets
en

CRAZY CHRISTMAS - 25 & 26 DECEMBER 2023

Vraag al jouw favoriete Kerst liedjes aan en geniet van ons heerlijk Kerstmenu tijdens Crazy Christmas!

''It's the most wonderful time of the year'', 24, 25 en 26 december is het weer zo ver! KERSTMIS!
Het Crazy Keuken Team heeft de afgelopen tijd kei hard gewerkt aan het Kerstmenu, en het resultaat mag er zeker zijn!

Op Eerste en Tweede Kerstdag serveren wij ons heerlijke 5-gangen Kerstmenu. Deze kunt u op de afbeelding hiernaast en op onze Social Media vinden! Dit Kerstmenu bedraagt €89,50 per persoon.
Bij dit 5-gangen Kerstmenu heeft u per gang (m.u.v. het dessert) de keuze uit drie verschillende gerechten. Zo is er voor ieder wat wilds en lekkers om uit te kiezen!

Tijdens het Kerstdiner op 25 en 26 december hebben wij een aanvangstijd van 19:00 uur. Hierdoor is het niet mogelijk om op een ander tijdstip dan 19:00 uur te reserveren.

Reserveren kan uitsluitend en enkel via onze website! Wij nemen geen Kerstdiner reserveringen aan per telefoon en/of mail.
Door hierboven in de balk op ''RESERVEREN'' te klikken kunt u uw Kerst reservering plaatsen. Om de reservering definitief te maken vragen wij om een betaling van €89,50 per persoon. U betaald het Kerstmenu dus vooraf waardoor u op de dag van uw bezoek enkel nog de bestelde drankjes hoeft af te rekenen. Eventuele allergie en/of dieet wensen kunt u in de ''opmerkingen'' bij uw reservering achterlaten.
Tijdens het diner op Eerste en Tweede Kerstdag zijn wij geopend van 19:00 tot 01:00 uur en werken wij met één shift. Dit betekend dat uw gereserveerde tafel de hele avond tot uw beschikking is. Hierdoor zijn er beperkt aantal tafels beschikbaar.

Op alle Kerstdagen voorzien wij onze gasten van het welbekende Crazy Pianos live entertainment. De entertainers samen met de bediening, keuken team en uiteraard de bartenders staan te popelen om u een over vergetelijke Kerstmis te geven!


Middag Borrel - Tweede Kerstdag 26 december 2023
Crazy Pianos wilt u op Tweede Kerstdag van harte verwelkomen vanaf 12.00 uur voor de jaarlijkse Kerstmis borrel.
Deze borrel duurt tot 17:00 uur, waarbij wij geen menu serveren, maar er uiteraard genoeg drankjes en hapjes van de borrelkaart te bestellen zijn.
Voor de borrel is geen (aan)betaling nodig, maar graag adviseren wij wel om een reservering te maken. Bij het maken van een reservering reserveren wij ook geen tafel. Er zullen statafels staan en er kan een dansje gewaagd worden!


Bel je familie en vrienden op en reserveer snel!!! Want vol = vol!

Pssssssst!!! Wilt u liever op Kerstavond 24 december komen en genieten van het optreden van de mannen van Re-Play samen met onze geweldige entertainers? Klik dan hier!


Terug naar nieuwsoverzicht