logo
Reserveren Tickets
en

CRAZY NEW YEARS EVE - 24K GOLD EDITION

‘’24K MAGIC IN THE AIR!’’ Ladies & Gentlemen, het leukste feest van het jaar is BIJNA daar! ‘’Pop pop, it's show time! Show time! Guess who's back again?’’

Oudjaarsavond, 31 december 2023 tellen wij samen weer af naar het nieuwe
CRAZY jaar en dit geheel in het thema: ‘24K GOLD!

Op 31 december 2023 serveren wij ons heerlijke 5-gangen ‘24K GOLD menu!
Deze kunt u vinden op de afbeelding hiernaast! Het menu inclusief tickets voor de clubavond bedraagt €150,- per persoon. Bij dit 5-gangen ‘24K GOLD menu worden de gerechtjes van de voorgerechten, tussengerechten en het Grand Dessert Shared Dining geserveerd! Leuk om het met z’n allen te delen en zo is er voor ieder wat wils en lekkers op tafel! Voor de hoofdgerechten vragen wij u op de avond zelf een keuze te maken uit de drie verschillende gerechten die wij aanbieden. Alle andere gerechten worden allemaal uitgeserveerd. Een tafel vol gerechten is een tafel vol gezelligheid!

Dit jaar hebben wij ook aantal keuzes om uw menu extra luxe te maken! Wij bieden supplementen aan bij het aperitief en bij het hoofdgerecht! De inhoud en prijzen hiervan vindt u op het menu hiernaast. U kunt van te voren laten weten indien u één van deze of meerdere supplementen wenst te reserveren. Ook kunt u dit op de avond zelf bepalen!
Op 31 december hebben wij een aanvangstijd van het diner om 18:00 uur. Hierdoor is het niet mogelijk om op een ander tijdstip dan 18:00 uur te reserveren. Wij zullen rond 18:30 uur starten met het uitserveren van het diner!

Reserveren kan uitsluitend via onze website www.crazypianos.com ! Wij nemen geen reserveringen voor 31 december 2023 aan per telefoon en/of mail.

Door hierboven in de balk op ''RESERVEREN'' te klikken en daarna op
‘’Oud & Nieuw 2023 - 2024 kunt u uw oudjaarsavond diner reservering plaatsen.

Om de reservering definitief te maken vragen wij om een betaling van €150,- per persoon. U betaalt het ‘24K GOLD menu inclusief Club Ticket dus vooraf waardoor u op de dag van uw bezoek enkel nog de bestelde drankjes en de eventuele supplementen hoeft af te rekenen.

Eventuele allergie en/of dieet wensen kunt u in de ''opmerkingen'' bij uw reservering achterlaten.

Tijdens het diner op 31 december 2023 verwelkomen wij u om 18:00 uur. Het diner zal rond 22:00 uur afgerond zijn. Wij werken tijdens het diner met één shift. Hierdoor zijn er beperkt aantal tafels beschikbaar. Nadat het diner is afgelopen zullen wij de tafels verwijderen uit ons restaurant om meer dansgelegenheid te creëren en gaan alle voetjes van de vloer!
Om 22:30 uur verwelkomen wij onze gasten die een losse clubtickets voor 31 december hebben besteld. Indien u bij ons dineert, hoeft u dus geen losse tickets meer aan te schaffen.

Wenst u enkel een los Clubticket te bestellen voor Oudjaarsavond 2023?
U kunt deze bestellen door op de knop ‘’’TICKETS’’ bovenaan de website en daarna ‘’Crazy New Years 2023 -2024’’ te klikken. De losse clubtickets zonder diner bedragen €55,- per persoon. De aanvangstijd voor deze tickets is 22:30 uur. Uiteraard kunt u ook op een later tijdstip naar onze clubavond komen, eerder is helaas niet mogelijk i.v.m. het diner.
Wij zijn Oudjaarsavond 31 december 2023 – 2024 geopend tot 04:00 uur!

Tijdens Oudjaarsavond voorzien wij onze gasten vanaf 18:00 uur van het welbekende Crazy Pianos live entertainment! De entertainers staan te popelen om u een onvergetelijke Oudjaarsavond te bezorgen! Samen tellen wij af en luiden wij het nieuwe jaar in! Proost op ‘24K GOLD!

Pssst!
Op 1 januari 2024 zijn wij ook geopend vanaf 12:00 uur voor de welbekende Nieuwjaarsduik in Scheveningen! Duik CRAZY het nieuwe jaar in en geniet van een heerlijk warm drankje voor de deur van Crazy Pianos!

Terug naar nieuwsoverzicht