logo
Reserveren Tickets
en

CRAZY VALENTINE RE-PLAY❤️

Vier Valentijnsdag met je geliefde bij Crazy Pianos met een gast optreden van Re-Play!

LET OP! INDIEN ER NIET MEER VIA DE WEBSITE GERESERVEERD KAN WORDEN BETEKEND DIT DAT WIJ ENKEL NOG HOGE TAFELS BESCHIKBAAR HEBBEN!
WENST U DEZE TE RESERVEREN? MAIL ONS VIA: info@crazypianos.com

Op de dag van de liefde woensdag, 14 februari 2024 vieren we in Crazy Pianos een feest dat volledig in het teken van de liefde staat.

Naast onze eigen Crazy Entertainers komen de heren van Re-Play jullie een onvergetelijke avond verzorgen!

U kunt uw tafel reserveren via onze website. De tickets voor deze bijzondere avond bedragen €35 per persoon. Tijdens het maken van uw reservering voldoet u direct de kosten voor de tickets. De ticket prijs is excl. diner en drankjes.

U kunt tussen 17:00 en 20:00 uw diner reservering plaatsen. Deze tijden hanteren wij zodat niemand het optreden van onze vrienden van Re-Play mist! Wij werken deze avond met één shift. De tafel die voor u is gereserveerd zal dan ook de hele avond voor u en uw gezelschap zijn.

Gedurende uw diner kunt u uw gerechten kiezen van onze A la Carte kaart. Onze kaart vindt u door via de menubalk te kiezen voor 'Menu'.
Reserveren kan door op de knop ''RESERVEREN'' te klikken boven aan de website. Daarna klikt u op ''Crazy Valentijnsdag''

We hopen dat u erbij bent tijdens deze bijzondere en liefdevolle avond!
U kunt uw diner reservering en daarmee aangeschafte ticket kosteloos annuleren tot 72 uur voorafgaand uw bezoek. Wij zullen de ticket prijs van €35,- dan aan u teruggeven. Hierna is annuleren helaas niet meer mogelijk en geven wij geen restitutie terug. Houd er dus rekening mee dat er andere annulering voorwaarden gelden dan op reguliere dagen.


Voor vragen kunt u mailen naar info@crazypianos.com of bellen naar +31 70 322 75 25.

Terug naar nieuwsoverzicht