logo
Reserveren Tickets
en

REPLAY - CRAZY CHRISTMAS EVE - 24 DECEMBER 2023

De mannen van Re-Play staan samen met onze welbekende entertainers klaar om er een onvergetelijke Kerstavond van te maken! Reserveer snel, want VOL=VOL!

RESERVEREN VOOR KERSTAVOND, 24 DECEMBER 2023 IS VANAF HEDEN ENKEL NOG TELEFONISCH OF PER MAIL MOGELIJK.
Tel: 070 322 7525
Mail: info@crazypianos.com

Na het grote succes van Valentijnsdag en Moederdag 2023 hebben wij opnieuw onze vrienden van Re-Play uitgenodigd om u samen met onze Crazy entertainers te voorzien van een geweldige Kerstavond!
Wij zullen deze Kerstavond geen Kerstmenu serveren, maar u kunt genieten van onze A la carte gerechten! Indien u onze menukaart wenst in te zien kunt u deze vinden via onze website.
Een reservering voor Kerstavond bedraagt €35,- per persoon excl. diner en drank. Wij zijn deze avond geopend van 17:00 tot 01:00 uur. Wij werken deze avond met één shift. De tafel die voor u is gereserveerd zal dan ook de hele avond voor u en uw gezelschap zijn. Samen maken we een knallende Kerstavond van!
Wij zijn voor deze avond bijna vol gereserveerd, wij hebben enkel nog hoge tafels beschikbaar. Bel of mail ons voor meer informatie en mogelijkheid om te reserveren.

U kunt deze Kerstavond reserveren tussen 17:00 en 20:00 uur als aankomsttijd. Helaas is een latere optie niet mogelijk. Wij hebben deze tijden aangehouden zodat wij kunnen garanderen dat iedereen die een reservering plaatst geniet van het optreden van Re-Play en niet te laat komt.

Trek jouw mooiste jurk of pak uit de kast want deze avond wordt magisch!
Reserveer snel jouw tafel want ook hierbij geld.... VOL = VOL!

Psssssst!!! Wenst je op 25 of 26 December een Crazy Christmas te vieren? Klik dan hier!
Hier kunt u alle informatie vinden betreft het maken van een reservering voor deze twee dagen!

Terug naar nieuwsoverzicht