logo
Reserveren Tickets
en

CRAZY BIRTHDAY

Ben jij binnenkort jarig? Crazy Pianos geeft een cadeautje!
Bij Crazy Pianos dineer jij geheel gratis op de dag van jouw verjaardag! Kom met je familie en of vrienden gezellig bij ons dineren, en jij zal genieten van jouw traktatie. Een gratis CRAZY diner!

Wat zijn de voorwaarden?

- Reserveer ruim van tevoren (vol=vol!) en een geldig legitimatie bewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) is verplicht. Hier zijn geen uitzonderingen op mogelijk. Achteraf, na het arrangement kunnen wij geen restitutie meer verlenen.

-Plaats jouw diner reservering door op de knop ''Reserveren'' bovenaan de website te klikken. Indien het niet meer mogelijk is om via de website te reserveren op de dag van jouw verjaardag zitten wij vol. Hierbij is het niet mogelijk om op een andere dag het CRAZY BIRTHDAY te reserveren. Wij attenderen u er nogmaals op om ruim van tevoren te reserveren.

- De reservering dient voor minimaal 4 personen te zijn (3 betalende gasten + de jarige)

- Beschrijf in de ''opmerkingen'' dat u voor het CRAZY BIRTHDAY arrangement komt en wij zorgen ervoor dat de jarige van een gratis diner geniet!

- Het CRAZY BIRTHDAY arrangement is exclusief drank.

- Bent u jarig op een dag wanneer wij niet geopend zijn? U kunt dan enkel en alleen gratis komen dineren op de eerstvolgende openingsdag na uw verjaardag! Hierbij geldt ook, reserveer vooraf en enkel op vertoon van een geldig legitimatie bewijs.

- Enkele gerechten van onze menukaart zijn uitgesloten van het CRAZY BIRTHDAY arrangement zoals: CAVIAR BAERI CLASSIC, CRAZY SIGNATURE ROLL, RIB-EYE CRAZY MEAT PLATTER FOR 2 en de CRAZY CHOCO PIANO.

- Dit arrangement is niet te reserveren i.c.m. speciale evenementen en/of op feestdagen. Bent u jarig op een dag wanneer wij een speciaal event hebben en/of op een feestdag? Neem contact met ons op!


Bij het maken van uw diner reservering vragen wij om een aanbetaling van €35 per persoon (ook voor de jarige).
De aanbetaling is ter garantie van uw reservering en wordt aan het eind van uw bezoek verrekend met uw diner rekening.
U kunt uw reservering kosteloos annuleren tot 72 uur van tevoren. Mocht u de reservering moeten annuleren korter dan 72 uur dan kunt de reservering verplaatsen naar een ander datum.
Indien Crazy Pianos genoodzaakt is om de reservering te annuleren, zullen wij de volledige aanbetaling terugstorten.

Een CRAZY BIRTHDAY diner reserveren voor 12 personen of meer?
Vul hieronder het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Reserveren