logo
Reserveren Tickets
en

ARTIESTEN

Maak kennis met de Crazy entertainers van Crazy Pianos, die van elke avond een feest maken. De Crazy Pianisten spelen ook verzoeknummers, vraag deze aan en geniet van de live optredens.

STEVIE J.

Onze enige echte ''Pianoman'' Stevie J! Stevie J. is als 6-jarige begonnen met gitaar spelen al snel kwam hij erachter dat zijn passie bij de piano ligt. Daar genieten wij elke dag opnieuw van! Stevie is begonnen in kleine bands in de UK, hierdoor is hij gaan reizen en in Nederland uitgekomen. Stevie J. is al een Crazy pianist sinds de opening van Crazy Pianos in 1999 en weet als geen ander hoe hij het publiek kan entertainen! Wij vroegen Stevie J. wat hij zo leuk vindt aan entertainen. Zijn mooie woorden zeggen genoeg over zijn karakter: ''It's not just for one group of people. It's for all ages. From a kid, up to the oldest person in the world. Everybody comes together and it's one big fun night out! That's what makes it special''

VINCENT

Vincent speelt al 14 jaar bij Crazy Pianos en is sinds dien niet meer weg te denken! Vincent streeft er naar dat hij elk liedje wat je kan bedenken kan spelen. Hij houdt als geen ander de grote hitlijsten in de gaten en maakt er bijna een sport van om deze binnen een korte periode allemaal foutloos te kunnen spelen. Heb jij Nederlandse verzoeknummers? Vincent is dé pianist om deze bij in te leveren! Hij speelt het liefste samen met zijn collega Kevin Owen, en geloof ons... Vincent is dan niet achter, maar OP de piano's te vinden tijdens hun duelling show. Het dak gaat er dan echt af!

KEVIN OWEN

Kevin Owens carrière kwam voort uit zijn mega zangtalent. Hij nam pianolessen toen hij pas 8 jaar oud was en keek daarna nooit meer achterom. Na zijn studie klassieke en jazz zang, compositie en arrangeren aan de St F.X University, was het duidelijk dat muziek altijd in de toekomst van Kevin zou blijven, en dat is ook gebleken! Kevin komt oorspronkelijk uit Canada en brengt zijn invloeden ook zeker mee naar het podium. Met volle trots speelt hij dan ook de sterren van de hemel op moment dat er verzoek liedjes worden aangevraagd van bekende Canadezen zoals Justin Bieber, Michael Bublé en Shawn Mendes! Kevin is een echte ras entertainer!

MARCO OOSTRA

Marco Oostra leeft en ademt muziek! Marco is begonnen met optreden in kleine bars waarbij hij zichzelf begeleidde op zowel de piano als op gitaar. Toen hij in 2014 de kans kreeg een vaste piano entertainer te worden van Crazy Pianos in Scheveningen greep hij deze kans met beide handen. Nu in 2023 is hij gegroeid tot een ervaren piano entertainer met een zeer groot en divers repertoire. Marco maakt ook eigen muziek die hij met trots laat horen aan onze Crazy gasten. Zelfs heeft Marco een nummer geschreven genaamd ''De Barman'' over het hardwerkende barpersoneel en hoe blij hij wordt zodra het weer tijd is om gezellig een drankje te kunnen doen met zijn publiek! Marco is een echt feestbeest en gezelligheidsdier en alle gasten gaan niet naar huis voordat ze CRAZY zijn gegaan op zijn covers van AC/DC!

HANS

Hans leerde zichzelf al op jonge leeftijd piano spelen. Vervolgens speelde hij in verschillende bands als student, maar de muziek en met name het entertainen wint het definitief wanneer hij achter de piano stapt bij Crazy Pianos. Hans heeft een ontzettend groot talent om een feestje te bouwen. Hij betrekt het publiek tijdens zijn optredens en zorgt ervoor dat iedereen een ervaring rijker is na een avondje Crazy Pianos. Hans is zeker ook niet te beroerd om zijn collega's en publiek aan het lachen te maken. Hans kan je ook wel de zingende komische piano entertainer noemen. Met al zijn platte en vooral hilarische grapjes tussen zijn liedjes door ben je altijd verzekerd van een optreden vol met humor, gelach en vooral kei hard meezingen!

EVELINE CARELS

Eveline Carels! De eerste professionele vrouwelijke drumster van Nederland tevens de stoerste vrouw binnen Crazy Pianos! Eveline heeft gestudeerd op het conservatorium in Rotterdam. Haar studie brak ze eerder af om op wereldtournee te gaan met niemand minder dan saxofoniste Candy Dulfer! Eveline heeft zowel een nationaal als internationaal carrière opgebouwd. Na dit avontuur is ze de vaste drumster geworden van Lois Lane. Eveline is een echte wereldreiziger met flink wat podium ervaring. Na een tijdje gespeeld te hebben op Ibiza is Eveline in 2005 voor het eerst gaan drummen op het Crazy Pianos podium. Onze trots Eveline is sindsdien, niet meer weg te denken! Haar drumsolo's zijn adembenemend! ''Soms moeten we een beetje uit onze comfortzone, maar dat geeft niet, want het resultaat is het dubbel en dwars waard, namelijk een volle dansvloer of theaterzaal met lachende, zingende en zwetende mensen!'' aldus Eveline.

JOS

Jos van Dijk is een drummer binnen Crazy Pianos. Jos kwam Crazy Pianos binnen met het idee dat hij een half jaartje zou gaan optreden, inmiddels zijn we 10 jaar verder en is Jos niet meer weg te denken achter de drums. Jos komt uit een muzikale familie. Muziek is bij hem met de paplepel ingegoten. Zijn vader bespeelde de gitaar, zijn oom de saxofoon en Jos koos als 9 jarig jongetje al voor de drums! Muziek is alles voor hem, en al snel was duidelijk dat hij een muzikale carrière tegemoet stond. Jos is een echte vrolijke noot binnen het clubje entertainers bij Crazy Pianos. Elke werkdag is voor hem een feestje en er gaat nooit een dag voorbij zonder te hebben gelachen. Jos zit vol met humor en een geweldig talent voor het aanvoelen welke kant de pianisten op willen. Twee akkoorden en Jos weet meteen wat er staat te gebeuren. ‘’Het unieke van Crazy Pianos is dat we met z’n alle in het moment zitten. De gasten, barpersoneel, collega entertainers en personeel op de vloer. Niets is te gek, en alles kan. Dat is speciaal’’ albus Jos van Dijk

ADRIAN PIPER

Adrian Piper is een nieuwe aanwinst binnen het Crazy Team! Adrian was nog maar 4 jaar oud toen hij mee reisde naar de repetities van zijn ouders die in verschillende bands speelde. Al snel was het voor zijn ouders duidelijk dat Adrian flink wat potentie had. Als 5 jarig jongetje zetten zijn ouders hem op pianoles, en daar is de liefde voor de zwart-witte toetsen begonnen. Adrian is vervolgens gitaar gaan studeren op het Conservatorium in Roemenië met als secundaire instrument... De piano! Na zijn studie is Adrian gaan werken als piano entertainer en is sinds 2022 een prachtige toevoeging aan ons clubje talentvolle entertainers. Naast spelen op onze rode piano's produceert hij veel muziek voor artiesten over de hele wereld. Met zijn prachtige karakteristieke stemgeluid en gevoel voor entertainment zijn wij trots dat Adrian de keuze heeft gemaakt om bij Crazy Pianos aan te sluiten.

BART WEIJERS

Bart is één van onze jongere entertainers. Bart speelde voor het eerst bij Crazy Pianos op eerste kerstdag 2019. Toen Bart een telefoontje kreeg van zijn vriend en pianist Marco Oostra met de boodschap dat er een pianist last minute nodig was, twijfelde hij geen seconde. Hij pakte deze kans met beide handen aan. Deze avond beviel zo goed dat hij sindsdien is blijven hangen en daar genieten wij nog elke dag van! Als kind besloot Bart op een dag het oude keyboard van zijn vader van de zolder te halen, gecombineerd met zang ging hij aan de slag en vanuit daar groeide hij door naar een band met onder andere zijn broer. Hierdoor heeft Bart op jonge leeftijd al veel speelervaring opgedaan welke hij nu bij Crazy Pianos kan toepassen. In 2022 is Bart zelfs afgestudeerd als toetsenist aan het conservatorium van Haarlem op de POP afdeling. Van zwoele romantische songs tot aan het dak eraf spelen tijdens de Crazy Club Nights, Bart kan het allemaal!

JAMES

James! ''An Englishman in Crazy Pianos''. De Engelse James speelt al geruime tijd bij Crazy Pianos en zeker met zijn jazz repertoire krijgt hij de gasten op de dansvloer. James is een echte gangmaker en samen met zijn gevoel voor humor is het altijd een feestje zodra hij op het podium stapt. In de afgelopen 10 jaar heeft James meerdere shows geproduceerd voor de meest bijzondere gezelschappen en feesten van beroemdheden. James speelt samen in een band met zijn vrouw maar is gelukkig regelmatig nog achter onze rode piano's te vinden!

BONNO GETZ

Bonno Getz is de jongste entertainer binnen Crazy Pianos. In de zomer van 2022 is Bonno een aantal keren op het terras van Crazy Pianos gaan zitten en heeft uiteindelijk gevraagd of wij nog opzoek waren naar piano entertainers. Al snel kwam Bonno op auditie bij Stevie J. en was hij niet meer een gast, maar een Crazy entertainer! Bonno heeft met name een voorliefde voor de jaren 50 en 60. Elvis is zijn grote held! Ook The Beatles en ABBA zijn echte guilty pleasures voor hem. Bonno is begonnen met klassiek piano leren spelen toen hij 10 jaar oud was maar al snel is hij in rockbandjes gaan spelen en zelf muziek gaan schrijven. Toen Bonno op een zomeravond voor het eerst de rode piano's zag was Crazy Pianos voor hem dé perfecte plek om te spelen! Het leukste vindt hij de mix van entertainen. Humor, muziek en Crazy kunnen zijn!