logo
Reserveren Tickets
en

ARTIESTEN

Maak kennis met de Crazy entertainers van Crazy Pianos, die van elke avond een feest maken. De Crazy Pianisten spelen ook verzoeknummers, vraag deze aan en geniet van de live optredens.

STEVIE J.

Stevie J. is al een crazy pianist sinds de opening van Crazy Pianos en weet als geen ander hoe hij het publiek kan entertainen. Zelf is hij het meeste fan van de muziek uit de 90's.

VINCENT

Vincent krijgt veel energie van het publiek bij Crazy Pianos. Voor Nederlandstalige liedjes is hij de pianist, want hij kent ze bijna allemaal! Maar ook Bruno Mars is een favoriete artiest van Vincent.

KEVIN OWEN

Kevin Owens carrière kwam voort uit een instinctief talent, met het oppakken van pianolessen toen hij pas 8 jaar oud was en nooit meer achterom keek. Na zijn studie klassieke en jazz zang, compositie en arrangeren aan de St F.X University, was het duidelijk dat muziek altijd in de toekomst van Kevin zou blijven, en hij stelde niet teleur.

MARCO

Marco leeft en ademt muziek! Marco is begonnen met optreden in kleine restaurant- en bars waarbij hij zichzelf begeleidde op zowel de piano als op gitaar. Toen hij in 2014 de kans kreeg een vaste piano entertainer te worden van Crazy Pianos in Scheveningen greep hij deze kans met beide handen. Nu in 2020 is hij gegroeid tot een ervaren piano entertainer met een zeer groot en divers repertoire.

HANS

Hans leerde zichzelf al op jonge leeftijd piano spelen. Vervolgens speelde hij in verschillende bands als scholier en student, maar de muziek wint het definitief wanneer hij achter de piano stapt bij Crazy Pianos.

JAMES

De Engelse James speelt al geruime tijd bij Crazy Pianos en zeker met zijn jazz repertoire krijgt hij de gasten op de dansvloer. Vraag nummers bij hem aan en kijk of hij ook jouw lievelingsnummer kent.

EVELINE

Eveline kan met de drumstokken alle pianisten begeleiden, zelf geeft ze aan graag vet te grooven met Stevie.

JOS

Jos houdt ervan om met energie te spelen. Jazz-rock en funk zijn vooral de stijlen waaruit hij inspiratie haalt. Spelen in Crazy Pianos is voor hem als lekker eten waarbij alle "flavours" voorbij komen, fris en altijd uitdagend. Begeleiding, grooven en soms "wat meer gas erop"..