logo
Reserveren Tickets
en

ARTIESTEN

Maak kennis met de Crazy entertainers van Crazy Pianos, die van elke avond een feest maken. De Crazy Pianisten spelen ook verzoeknummers, vraag deze aan en geniet van de live optredens.

STEVIE J.

Onze enige echte ''Pianoman'' Stevie J! Stevie J. is als 6-jarige begonnen met gitaar spelen al snel kwam hij erachter dat zijn passie bij de piano ligt. Daar genieten wij elke dag opnieuw van! Stevie is begonnen in kleine bands in de UK, hierdoor is hij gaan reizen en in Nederland uitgekomen. Stevie J. is al een Crazy pianist sinds de opening van Crazy Pianos in 1999 en weet als geen ander hoe hij het publiek kan entertainen! Wij vroegen Stevie J. wat hij zo leuk vindt aan entertainen. Zijn mooie woorden zeggen genoeg over zijn karakter: ''It's not just for one group of people. It's for all ages. From a kid, up to the oldest person in the world. Everybody comes together and it's one big fun night out! That's what makes it special''

VINCENT

Vincent speelt al 14 jaar bij Crazy Pianos en is sinds dien niet meer weg te denken! Vincent streeft er naar dat hij elk liedje wat je kan bedenken kan spelen. Hij houdt als geen ander de grote hitlijsten in de gaten en maakt er bijna een sport van om deze binnen een korte periode allemaal foutloos te kunnen spelen. Heb jij Nederlandse verzoeknummers? Vincent is dé pianist om deze bij in te leveren! Hij speelt het liefste samen met zijn collega Kevin Owen, en geloof ons... Vincent is dan niet achter, maar OP de piano's te vinden tijdens hun duelling show. Het dak gaat er dan echt af!

KEVIN OWEN

Kevin Owens carrière kwam voort uit zijn mega zangtalent. Hij nam pianolessen toen hij pas 8 jaar oud was en keek daarna nooit meer achterom. Na zijn studie klassieke en jazz zang, compositie en arrangeren aan de St F.X University, was het duidelijk dat muziek altijd in de toekomst van Kevin zou blijven, en dat is ook gebleken! Kevin komt oorspronkelijk uit Canada en brengt zijn invloeden ook zeker mee naar het podium. Met volle trots speelt hij dan ook de sterren van de hemel op moment dat er verzoek liedjes worden aangevraagd van bekende Canadezen zoals Justin Bieber, Michael Bublé en Shawn Mendes! Kevin is een echte feest entertainer die niet meer weg te denken is bij Crazy Pianos!

MARCO OOSTRA

Marco Oostra leeft en ademt muziek! Marco is begonnen met optreden in kleine bars waarbij hij zichzelf begeleidde op zowel de piano als op gitaar. Toen hij in 2014 de kans kreeg een vaste piano entertainer te worden van Crazy Pianos in Scheveningen greep hij deze kans met beide handen. Nu in 2023 is hij gegroeid tot een ervaren piano entertainer met een zeer groot en divers repertoire. Marco maakt ook eigen muziek die hij met trots laat horen aan onze Crazy gasten. Zelfs heeft Marco een nummer geschreven genaamd ''De Barman'' over het hardwerkende barpersoneel en hoe blij hij wordt zodra het weer tijd is om gezellig een drankje te kunnen doen met zijn publiek! Marco is een echt feestbeest en gezelligheidsdier en alle gasten gaan niet naar huis voordat ze CRAZY zijn gegaan op zijn covers van AC/DC!

HANS

Hans leerde zichzelf al op jonge leeftijd piano spelen. Vervolgens speelde hij in verschillende bands als student, maar de muziek en met name het entertainen wint het definitief wanneer hij achter de piano stapt bij Crazy Pianos. Hans heeft een ontzettend groot talent om een feestje te bouwen. Hij betrekt het publiek tijdens zijn optredens en zorgt ervoor dat iedereen een ervaring rijker is na een avondje Crazy Pianos. Hans is zeker ook niet te beroerd om zijn collega's en publiek aan het lachen te maken. Hans kan je ook wel de zingende komische piano entertainer noemen. Met al zijn platte en vooral hilarische grapjes tussen zijn liedjes door ben je altijd verzekerd van een optreden vol met humor, gelach en vooral kei hard meezingen!

JAMES

De Engelse James speelt al geruime tijd bij Crazy Pianos en zeker met zijn jazz repertoire krijgt hij de gasten op de dansvloer. Vraag nummers bij hem aan en kijk of hij ook jouw lievelingsnummer kent.

EVELINE

Eveline kan met de drumstokken alle pianisten begeleiden, zelf geeft ze aan graag vet te grooven met Stevie.

JOS

Jos houdt ervan om met energie te spelen. Jazz-rock en funk zijn vooral de stijlen waaruit hij inspiratie haalt. Spelen in Crazy Pianos is voor hem als lekker eten waarbij alle "flavours" voorbij komen, fris en altijd uitdagend. Begeleiding, grooven en soms "wat meer gas erop"..