logo
Reserveren Tickets
en

Nieuws

99

23 JUNI - CRAZY HARINGPARTY🎣 ft. WESLY BRONKHORST

Het is weer tijd voor onze jaarlijkse Haringparty! Neem jouw familie en vrienden mee voor een middag onbeperkt haring happen en borrelen samen met niemand minder dan Wesly Bronkhorst & Crazy Pianos! 🎶''Vroegerrrrr....op de markt in Italia!''🎶

109

CRAZY PINKSTEREN🕊️

Pinksteren, zondag 19 en maandag 20 mei zijn wij geopend van 12:00 tot 01:00 uur! Kom bij ons langs voor een lunch, gezellige borrel of een heerlijk diner!

108

CRAZY COMEDY NIGHT🤣

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en lach tot je buikpijn hebt op onze Crazy Comedy Night, op donderdag 13 juni 2024. Bereid je voor op een avond vol hilariteit, gepresenteerd door een line-up van topkomieken en met live pianomuziek van Crazy Pianos voor, tijdens en na de show terwijl jij geniet van een heerlijk 3-gangen keuzemenu!

100

STRIKTLY SALSA & BACHATA AT CRAZY PIANOS!💃🏻

Elke woensdag in de maand mei Salsa & Bachata Workshop op de Boulevard Scheveningen bij Crazy Pianos

97

CRAZY MERCHANDISE

Crazy Pianos lanceert haar eigen merch lijn! Hier presenteren wij onze fantastische Crazy hoodie. Deze geweldige designs zijn vanaf dit moment verkrijgbaar bij onze entree! Wij kunnen niet wachten om alle foto's van jullie met onze eigen kledingstukken te zien! Stay tuned, want er komt nog veel en veel meer aan!